asasasas

Euroshop.lv krāpnieki?

Pirms neilga laika guvu interesantu pieredzi sadarbībā ar euroshop.lv interneta veikalu, kurā visnotaļ gribētu padalīties ar līdzcilvēkiem.

Kā jau var nojaust, es veicu pirkumu šajā interneta veikalā. Pilnīgi spontāni man ievajadzējās kādu elektronikas lietiņu (šajā gadījumā nav svarīgi kādu tieši). Tad nu “iesērčoju” amazon, ebay, salidzini.lv un, ņemot vērā piegādes izmaksas, secināju, ka eirošopā man šis pirkums izmaksātu vismazāk. Par cik biju pirms pāris gadiem veiksmīgi veicis pirkumus šajā veikalā, nekā ļauna nenojauzdams, ņēmu un pasūtīju savu aparātu eirošopā.

Pēc brīža smuki atnāk rēķins uz manis norādīto e-pasta adresi un, par cik preci vajag ātri, uzreiz arī pārskaitu naudu uz šamējo bankas kontu.

Bet, kā jau tas gadās, man radās daži jautājumi sakarā ar piegādi. Tad nu aizrakstu e-pastiņu uz norādīto adresi ([email protected]), gaidu, gaidu, klusums. Nu labi, maz kas, cilvēki aizņemti, mēģinu zvanīt uz norādīto tālruņa nr. (27874 232), it kā sauc un pēc brīža it kā paceļ un uzreiz nomet. Tā vairākas reizes. Es sāku svīst, kā nekā velns viņ zin kur pārskaitīti ap 180 Ls, kas nav maz.

Tad nu es sāku “resērčot” kas pie velna notiek un nepaiet ne pāris minūtes, kad esmu noskaidrojis, ka euroshop ir bankrotējis jau kautkur 2009. gadā, bet lapu ir pārņemis neostore.lv

Nu ko, zvanu neostore un tiešām, viņiem viss ir zināms par pasūtījumu un mani jautājumi tiek ātri atrisināti. Saņēmu savu preci, kā norunāts.

Tātad, euroshop nav krāpnieki un ja tev gadījies tāpat kā man pasūtīt kautko euroshop, droši ar jautājumiem uzreiz griezies pie neostore cilvēkiem.

p.s. ieteikums neostore mārketinga cilvēkiem: ievietojiet ar steigu normālus servisa kontaktus euroshop lapā, citādi jūs zaudējat daudzus klientus, kas, piemeram, mēģina zvanīt pirms pasūtījuma veikšanas.

2 thoughts on “Euroshop.lv krāpnieki?”

  1. Paldies Jānim par sleju, domāju ļoti noderīga informācija! :)

  2. Paldies par informāciju. Man jau bija bažas, ka tiku apkrāpts, taču uzzinot šo info varu lietai ķerties klāt.

Comments are closed.