asasasas

Uzlabojam smadzeņu darbību!

Tā kā katru dienu mūsu dzīvi papildina jaunas ierīces, kas atvieglo mūsu ikdienu un mobilais tālrunis sen vairs nav tikai līdzi nēsājama klausule, bet tagad tas aizstāj piezīmju blociņu, kalkulatoru, plānotāju un bez tā mēs neizejam no mājas ārā.

Tomēr gadās arī tā, ka ne vienmēr mobilais tālrunis ir pie rokas un šad un tad mēs kaut ko arī neierakstām savā plānotājā un aizmirstam kaut ko izdarīt, vai kādam piezvanīt vai kādu apsveikt dzimšanas, vārda dienā vai kādā citā sveicamā dienā, tad, protams, secinām, ka mūsu atmiņa nemaz nav tik laba un ka vairāk jāēd biezpiens.

Internetā atradu mājas lapu Lomosity, kas palīdz uzlabot atmiņu un kopumā arī smadzeņu darbību. Šajā mājas lapā ir pieejamas spēles, testi un padomi, kas uzlabo atmiņu, reakcijas ātrumu un koncentrēšanās spējas. Var arī piereģistrēties šajā mājas lapā un salīdzināt savu testu un spēļu rezultātus ar citu portāla lietotāju vidējiem rādītājiem, kā arī redzēt kā noteiktā laika posmā ir uzlabojušies tavi rezultāti. Kā arī iPhone lietotājiem ir iespējams bez maksas lejupielādēt spēles un dāždus citus ikdienas vingrinājumus atmiņas, rekacijas ātruma un koncentrēšanās spēju uzlabošanai.

uzlabojam-smadzenu-darbibu

2 thoughts on “Uzlabojam smadzeņu darbību!”

Comments are closed.