asasasas

Interesanti International Design Excellence Awards 2008 balvu ieguvēji

Cross Cube MP3 atskaņotājs
Novērtējums: sudrabs
Kategorija: Izklaide
MP3

Cross Cube ir lokāms, kompakts MP3 atskaņotājs, kas tika izstrādāts pēc Nanum Project pasūtījuma, Ziemassvētku ziedojumu projekta ietvaros, tas tika finansēts no līdzekļiem jaunu produktu attīstībai. Šajā labdarības projektā iesaistījās trīs uzņēmumi: bezpeļņas organizācija (World Vision), naftas uzņēmums (GS Caltex) un dizaina laboratorijas universitāte (ID + IM). Projekta mērķis bija izstrādāt labdarības lietas nabadzīgo bērnu atbalstam. Tā kā daži labdarības projekti, ziedo tikai daļu savu ienākumu, tad šis MP3 tika projektēts, ražots un izplatīts un 100% no visiem ienākumiem tika ziedoti labdarībai, kuru summa sastāda gandrīz $ 500,000 mācību stipendiju nodrošināšanai nabadzīgiem bērniem.

Kristall lustra
Novērtējums: sudrabs
Kategorija: Mājas dizains
lustra

Kristall lustra ir dekoratīvs apgaismes ķermenis, kas rada unikālu gaisotni telpā. Kristall lustra ir tieša un izkliedēta apgaismojuma kombinācija, t.i. lustru veido izliekti gaismas stieņi. 98% lustras izstrādē pielietotā metāla veido pārstrādāts alumīnijs; gaismas stieņi ir hiper efektīvas halogēnās lampas, kas ir spožākas un labākas nekā tradicionālās halogēna lampas.

MaxDoor
Novērtējums: bronza
Kategorija: Mājas dizains
Durvis

Šīs unikālās durvis izceļas ar drosmīgu, inovatīvu un interaktīvu dizainu. MaxDoor ir apvienotas dažādas funkcijas. Durvju rokturis, piemēram, tika aizstāts ar sensoru. Lai atvērtu durvis atliek tikai pieskarties sensoram un nav vajadzīgas atslēgas. Atslēgas vietā ir, tālvadības ierīce, gluži kā automašīnai, un tā durvju atslēgšanu vai aizslēgšanu padara par tīro bērnu spēli. Kā arī iebūvētā pasta kaste padara pasta sūtījumus drošākus. Durvīm ir gumijotā apdare, kas vizuāli durvis padara pēc skata ne tik masīvas.

Jelly Click
Novērtējums: bronza
Kategorija: Studentu dizains
pele

Laptopa peles parasti ir mazākas nekā stacionārā dotara peles, kas izraisa rokas ātrāku nogurumu. Jelly Click ir pele laptopiem, kas ir izveidota lai nodrošinātu peles ērtāku izmantojamību un pārvietošanu. Lietotāji var vienkārši palielināt peles izmērus, kas vislabāk atbilst lietotāja rokas kuntūrām. Tā mīkstā struktūra nodrošina ērtu lietošanu, roka netiek pārāk noslogota. Krāsu izvēle ir lielāka, kā parastājām stacionārā datora pelēm. Pārvietojot peli, tā neaizņem daudz vietas, jo želejveida vielu, ar ko pele ir pildīta, iespējams izliet.

Muwi zāles pļāvējs
Novērtējums: bronza
Kategorija: Studentu dizains
zales_plavejs

Muwi ir jauninājums zāles pļāvēju jomā, jo nopļautās zāles problēma, kur to likt, ir atrisināta. Nopļautā zāle uzkrājas zāles pļāvēja iekšpusē un Muwi konstrukcija strādā kā presētājs, saspiežot zāli cilindriskos blokos. Šie zāles bloki var kļūt par bērniem jaunajām rotaļu lietām pagalmā vai arī šos saspiestos zāles blokus var izmantot krēslu vietā, vai arī citos veidos, atkarībā no jūsu izdomas.

Vairāk lasi www.idsa.org